Om oss

grå utleiegruppen logo

Utleiegruppen er et eiendomsfirma som leier ut og forvalter leiligheter og hybler sentralt i Notodden. Vi skal være det foretrukne utleieselskapet ved å gi den beste leieopplevelsen gjennom hele leieforholdet. Vi har leietakere som vår viktigste prioritet og ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde.
Vi tilbyr også lyse, fine og romslige boder til utleie i vårt nye minilager. Minilageret ligger sentralt og er enkelt å komme til med stor bil, liten bil eller henger.

Ønsker du å ta en hyggelig prat er det bare å ringe eller sende oss en henvendelse via vårt kontaktskjema.

Kontakt oss - Peter Hognestads gate 8, 3675 Notodden

Leie

Vi har stort utvalg av utleieboliger, i alle størrelser og prisklasser. Alle boliger blir annonsert på Finn, Facebook og Utleiegruppens hjemmeside. Det er stor konkurranse om de beste boligene, og vi anbefaler at du fyller ut informasjons skjemaet på vår sider. Da blir det enklere for oss å finne ut hvilken leilighet som passer best for dine behov. 

Forvaltning

Hvorfor velge oss?

Utleiegruppen har flere års erfaring og tilbyr å forvalte din leilighet/hybel for deg. Vi hjelper deg som allerede har et leieforhold, en tom bolig, eller flere boliger du ønsker å leie ut. Vår målsetting er at du som kunde skal føle deg trygg på at leiligheten/hybelen er i gode hender under hele leieforholdet. 

Forvaltning

Effektiv utleie

Vi kjenner markedet og setter riktig leiepris. Alt det praktiske med annonser, visninger, leiekontrakt og forskuddsleie tar vi oss av. Alle leietakere blir omfattende kreditt -og referansesjekket og boligens tilstand blir grundig dokumentert ved inn -og utflytting. Vi følger opp leiekontrakten så lenge den varer. Utleiegruppen håndterer alle hendelser i leieforholdet, alt i fra eventuelle naboklager til oppussing og reparasjoner. Vi har kunnskapen og kompetansen til å løse de problemene som måtte oppstå.

Fagområder

Vaktmestertjenester

Vi tilbyr vaktmestertjenester til alle som leier av eller gjennom oss. Felles areal blir vasket en gang i uken, plener blir klipt og snø blir måket. Det er viktig for oss at alt ser tipp topp ut til enhver tid.

Utleie

Skal du leie bolig? Vi er førstevalget for de som ønsker et ryddig leieforhold. Se vårt store utvalg av utleieboliger.

Forsikring

Vi formidler utleieforsikring, denne dekker tapt husleie, skader på boligen og juridisk bistand.

Næring

Er du på utkikk etter kontor, butikklokaler eller lagerplass til din bedrift? Vi tilbyr flotte, lyse og romslige boder til lagring. Minilageret ligger i Telegata 6 som er midt i Notodden sentrum, ta kontakt med oss i dag og vi vil hjelpe deg.

Håndverkertjenester

Skulle det oppstå noe når du leier av oss, så har Utleiegruppen ett tett samarbeid med snekkere, elektrikere og rørleggere.

Forvaltning

Har du en utleiebolig? Vi forvalter for deg som allerede har en leietaker, en tom bolig, eller flere boliger du ønsker å leie ut.