Gjør soverommet tidsriktig med noen enkle grep

Det trenger ikke være vanskelig å gjøre endringer i hjemmet. Faktisk kan du gjøre store endringer kun ved hjelp av noen strøk med maling. Denne AirBnB leiligheten i sentrum av Notodden fikk seg en real makeover i forrige uke. Vi satte i gang tankeprosessen rundt dette soverommet en formiddag på kontoret, og på ett blunk var vi ferdig. 

Vi ønsket en farge som var frisk og lystig men samtidig holde rommet lunt og koselig. Det vi fikk var ett moderne soverom med innslag av lys eik og hvitt.

gulvdeal extra

Soverommet hadde en ganske mørk blå farge før vi startet. Møblene som var her inne var store og tunge i fargene mørk brun og furu.
Med den nye veggfargen og de nye møblene fikk vi ett helt nytt rom med en totalforandret stil og atmosfære.

Vi ønsket å holde rommet moderne og ungdommelig. Valget falt på gul.
I følge det store norske leksikon kan gult sybolisere vitalitet og varme, lys og håp. I mange land i Asia blir gult forstått som uttrykk for god helse og fremgang.

I fargepsykologien forbindes gult i positiv forstand med sol, varme, modenhet, sunnhet og energi. 

før maling
Soverom før
soverommet før vi malte

Etter en runde på Jotun sine nettsider bestemte oss for å bruke fargen Fresh Pasta på tre vegger. For å få en kontrast til det lyse rommet valgte vi Earthy Yellow som er en ton-i-ton farge til Fresh pasta. Disse er utrolig fin å kombinere.
Med god hjelp fra gutta på Gulvdeal Extra fikk vi med oss det vi trengte for å sette i gang. Resultatet kan du se under her.

Vi byttet ut møbler med Eket hyller fra Ikea, en liten teddypuff fra Jysk, speil fra Rusta og hylleplate og hylleknekter fra Clas Ohlsson.
Bildene beholdt vi men vi byttet ut rammene med lyse eikerammer for at det skulle passe bedre inn med resten av interiøret.

detaljer
detaljer
detaljer
detaljer
soverom etter
utleiegruppen boligstyling